mandag den 15. marts 2010

Nidhug´s nye medlem!

For år tilbage stødte vi på en ordentlig viking. Der var ikke megen kriger over ham, men fik han en bue i hånden skete der virkelig ting! Det var ikke et spørgsmål om han ramte center-cirklen, men om hvor mange gange han ramte!
Egentlig var han ikke interesseret i at skyde med bue, han ville hellere bygge dem! Finn og jeg bestilte straks en hver!
Jesper slår sine folder syd for Kongeåen. Så projektet "vores buer" skulle laves ordentligt. Jesper startede fra bunden, helt fra bunden... ham fandt en pind! -vi fandt "den store tålmodighed".-uden økse kommer man dog ikke langt... Vi ved han har en, men ret heller fokus på hans møbler. Her er virkelig en mand der kan "ødelægge" noget træ! Jeg har kun oplevet een Lund stol på vikingemarkeder, den står i Jespers telt!Den første weekend i foråret var der optagelsesprøve i Nidhug. Jesper skulle forsøge at klare den obligatoriske prøve... der skulle steges svin, på vikingemaner! 20 cm sne gjorde det bare mere "autentisk".
Sjældent har vi set og smagt bedre svin...Velkommen i Nidhug Jesper og tak for flæsk!Jesper blev optaget og fik overrakt bronzepladerne til Nidhugs ildstål.
Så må vi se om han får det samlet, før vi ser vores buer!
Det er sgu da et "medlemskort" der er til at forstå!
Om Nidhug fremover forbliver "3 på stribe" kan kun tiden vise...

Ingen kommentarer: